Shop

Shop

 

Om du är intresserad av någon tavla, konstkort eller konstbok så skicka ett mejl till kontakt@alexandramelander.se.

En dröm om att få dansa i rosa tyll

Vill du

ha en originaltavla hemma på väggen?

Om du hittat någon tavla i mitt galleri som du är intresserad av att köpa så är du välkommen att höra av dig. Skriv vilken tavla det gäller, så återkommer jag med prisinformation.

 

Jag framför mina tavlor

Är du

sugen på konstkort?

Om du är sugen på konstkort av mina illustrationer så finns med många att välja på. Eftersom innehållet på min sida uppdateras så kanske du inte hittar din gamla favorit, men då hjälper jag dig gärna, så bara hör av dig!

Skriv vilka bilder du är intresserade av, vilket antal, storlek och kvalitetstyp.

 

Storlek A4: 250 kr/st

Storlek A3: 350 kr/st

Konstkort

Funderar du

på nya soffkuddar?

Via min shop på Redbubble kan jag erbjuda ett urval av mina målningar som tryck på kuddfodral, väskor och annat. Där finns även möjligheten att beställa konsttryck som är större än A3, och det finns flera olika kvaliteter att välja på.

Kuddar

Är du

intresserad en konstbok?

Jag har valt ut några av mina illustrationer från serien med historiska kvinnor och sammanställt dem till en konstbok. Illustrationsserien bygger på citat sagda eller skrivna av kvinnor från över 4 000 år sedan fram till nutid. Sammanlagt har det blivit runt 50 illustrationer, och av dessa så har jag valt ut 36 stycken till boken, tillsammans med tillhörande faktatexter om kvinnorna.

Formatet är 20x20 cm. Boken har hårdpärm och 28 tjocka fina sidor. Pris: 350 kr + frakt

Konstbok
Konstbok

Copyright @ Alexandra Melander All Rights Reserved